Hey ! Thanks for Visit My blog :) | Dashboard | +Follow

About Family Friend Entry







Lelaki Hensem Vs Tak Hensem
Monday, December 27, 2010 | 8:15 PM | 0 comments
 Kalau lelaki handsome pendiam Perempuan akan cakap: woow, cool giler…Kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat Perempuan akan kata: nobody’s perfectKalau lelaki tak handsome berbuat jahat Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantikPerempuan akan kata: sepadan sangat…Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantikPerempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasihPerempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasihPerempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayangKalau lelaki tak handsome penyayang binatangPerempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalamKalau lelaki tak handsome bawa BMW Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambarPerempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebarKalau lelaki tak handsome tak mau bergambarPerempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuanPerempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry onKalau lelaki tak handsome bersedih hati Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?

OLD / NEW